___

XO SERVICES

Fijn werken betekent ook het verbinden van factoren. Het gemak van dienstverlening met nèt dat stukje meer. Bij Crosspoint Offices start dat vanaf het eerste moment. De werkplek is natuurlijk het centrale uitgangspunt, maar ook daarom heen is alles in harmonie verbonden.

Onze services

  • Conciërge service
  • All-in pricing
  • Mobility service
  • Glasvezel met supersnel WiFi
  • Parkeren

Wilt u langskomen om onze locatie te bekijken? Boek dan een vrijblijvende private tour.

Be our guest!

___

XO MOBILITY

Gebruik onze elektrische deelauto’s

De verschuiving van bezit naar uitsluitend het gebruik, is een belangrijke trend. Hoewel we muziek en films al vaak op die manier gebruiken, kunnen mensen zich het gezamenlijk delen van een auto nog niet echt voorstellen. Maar auto’s staan gemiddeld 92% van de tijd stil, terwijl juist dat parkeren een steeds kostbaardere aangelegenheid is. De mogelijkheden voor autodelen zijn dan ook enorm.

Dus ga je het liefst op de fiets naar kantoor? Reserveer voor je bezoek aan klanten dan een van de twee BMW i3 elektrische deelauto’s. De deelauto’s zijn al vanaf een uur te huur tegen het aantrekkelijke tarief van € 7,75 per uur en 10 eurocent per gereden kilometer.

Crosspoint Offices Services Black Pearl Card
black pearl card

___

XO BUSINESS CLUB PRIVILEGES

Zaken doe je samen. Daarom wordt u als gast van Crosspoint Offices ook gelijk lid van onze unieke business club. XO Business Club is hét ontmoetingsplatform voor directeuren, managers en beslissers van bedrijven en organisaties in het Crosspoint-netwerk, gericht op samenwerken en uitwisselen van kennis en ervaring, met een gezamenlijk doel: succesvol ondernemen.

Naast diverse unieke netwerkbijeenkomsten bieden we met ons privilegeprogramma unieke voordelen en bovenal conciërgeservices in samenwerking met Pearlcard.

De Black Pearlcard biedt oneindig veel mogelijkheden binnen een brede selectie aan diensten zoals Lifestyle, Travel, Conciërge, Healthcare, Trusted Advisors en Events. De mensen achter Pearlcard zijn gedreven, toegewijd en snel in het voorzien in en regelen van een scala aan mogelijkheden. Pearlcard biedt toegang tot nieuwe ervaringen, oplossingen en ideeën!

Bekijk hier de voordelen van de Black Pearlcard >

___

XO CATERING

verzorgd door Corine’s Smaakcreatie

Ontbijt, lunch, diner en meer 

Naast de vergaderfaciliteiten is er door onze samenwerking met Corine’s Smaakcreatie van alles mogelijk op culinair gebied.


Catering op kantoor
Er zijn zoveel redenen om eens een heerlijke lunch te bestellen op kantoor. Tijdens een werkoverleg met collega’s, een bespreking met klanten of gewoon omdat u daar zin in heeft. Een lunch van Smaakcreatie is altijd weer een verrassing van samenstelling, kleurrijke salades, rijk belegde broodjes, heerlijke wraps, vers sap of een smoothie, huisgemaakte taartjes, noem het maar op. U geeft zelf de voorkeur aan, vlees, vis, vegetarisch of een mix hiervan. Corine gaat dan de uitdaging aan om op basis van uw wensen een heerlijke verrassende lunch te maken. De lunch wordt geleverd inclusief bord, bestek en servetten.
Bekijk en bestel de culinaire verrassingen hier > PDF