XO Crosspoint Offices-Logo

___

XO SERVICES

Fijn werken betekent ook het verbinden van factoren. Het gemak van dienstverlening met nèt dat stukje meer. Bij Crosspoint Offices start dat vanaf het eerste moment. De werkplek is natuurlijk het centrale uitgangspunt, maar ook daarom heen is alles in harmonie verbonden.

Onze services

  • Conciërge service
  • All-in pricing
  • Glasvezel met supersnel WiFi
  • Parkeren met elektrisch laden

Wilt u langskomen om onze locatie te bekijken? Boek dan een vrijblijvende private tour.

Be our guest!

___

XO SLIMME SERVICES 
VOOR KANTOOR

BRINGME

Maak gebruik van de BRINGME-service bij Crosspoint Offices. Ontvang je bestelling automatisch in de slimme pakketbox, een contactloze pakketservice, waar koeriers en leveranciers zichzelf aanmelden en de pakketten snel kunnen leveren. Ook als je niet aanwezig bent, kun je eenvoudig leveringen ontvangen. Haal jouw pakket op wanneer het jou uitkomt. Een ultieme gebruikerservaring van Crosspoint Offices!

OPENR

Ons intercomsysteem bestaat uit een draadloze intercom met camera, een deuropener en een user app incl. online dashboard. Het intercomsysteem werkt als totaaloplossing met de deuropener. Met de elektrische OPENR deuropener is Crosspoint Offices een slim gebouw. Zowel de voordeur als de binnendeuren zijn eenvoudig met de OPENR App te openen. Onze deuren zijn klaar voor de toekomst en op afstand te bedienen.

___

XO CATERING

verzorgd door Corine’s Smaakcreatie

Ontbijt, lunch, diner en meer 

Naast de vergaderfaciliteiten is er door onze samenwerking met Corine’s Smaakcreatie van alles mogelijk op culinair gebied.


Catering op kantoor
Er zijn zoveel redenen om eens een heerlijke lunch te bestellen op kantoor. Tijdens een werkoverleg met collega’s, een bespreking met klanten of gewoon omdat u daar zin in heeft. Een lunch van Smaakcreatie is altijd weer een verrassing van samenstelling, kleurrijke salades, rijk belegde broodjes, heerlijke wraps, vers sap of een smoothie, huisgemaakte taartjes, noem het maar op. U geeft zelf de voorkeur aan, vlees, vis, vegetarisch of een mix hiervan. Corine gaat dan de uitdaging aan om op basis van uw wensen een heerlijke verrassende lunch te maken. De lunch wordt geleverd inclusief bord, bestek en servetten.
Bekijk en bestel de culinaire verrassingen hier > PDF