XO Crosspoint Offices-Logo

___

Crosspoint Offices

In het leven gaat het om meer dan werken alleen. En als u werkt, doet u dat het liefst in een prettige fijne omgeving. Rust, ruimte en topservice, zoals u dat in een boetiekhotel verwacht. Het kantoorconcept van Crosspoint Offices is niet zomaar een kantoorgebouw. Het is een ecosysteem waarbij de wereld van het betere ondernemen een thuis krijgt in een geweldige omgeving.

Het all-inclusive concept met businessclub en de conciërgeservice maken dat Crosspoint Offices een echte thuisbasis is. Zonder verborgen kosten of kosten achteraf. Niet alleen de uitstraling maar het complete ontwerp van het kantoorpand is uniek en voldoet aan de hoogste eisen als het gaat om duurzaamheid. Door de afwerking met kwalitatief hoogstaande, natuurlijke materialen ademt het rust en luxe uit.


Crosspoint Offices

Quality of life,
Excellent workspace
Crosspoint ideaal voor:

De gasten die bij ons verblijven vinden quality of life, service, uitstraling en onderdeel zijn van een groter geheel belangrijker dan prijs.


Wij huisvesten dan ook veel:

  • Regionale ondernemers
  • Scale-ups
  • Internationale organisaties die dichtbij Schiphol willen zijn
  • Coaches/ praktijk beoefenaars
  • Freelancers/ ZZP’ers
  • Human resources/ facilitair management (grotere bedrijven)

Onze missie en visie

Missie
Crosspoint wil bijdragen aan een hoogwaardige quality of life waar werk en privé in elkaar kunnen overvloeien. Zodanig dat gemak, genot en gewin samen komen in een duurzame omgeving.

Visie
De manier waarop we werken verandert, flexibiliseert. Vanuit die nieuwe realiteit ontwikkelden wij ons ecosysteem voor kantoor- en werkruimte dat past als een maatpak voor uw kantoorbehoefte van nu en de komende jaren van ongekende economische veranderingen. Gecombineerd met de sublieme service en flexibiliteit die passen bij een boetiekhotel. Zodanig dat Crosspoint een onbetwiste facilitator is voor u als ondernemer. Duurzaam, hoogwaardig, transparant en flexibel zonder over-the-top pricing.